Strahinjića Bana 31, 11000 Beograd

Laserska epilacija - 60% popust

dokazano najefikasniji laser u evropi sa trajnim dejstvom

Epilacija

LASERSKA EPILACIJA - NAJEFIKASNIJA METODA ZA TRAJNO UKLANJANJE DLAKA

Najefikasnija metoda današnjice za uklanjanje neželjenih dlaka je laserska epilacija. Ona predstavlja neinvazivnu metodu, koja se u našem studiju obavlja Alma Soprano Ice medicinskim laserom. Ovaj aparat je trenutno najkvalitetniji aparat za lasersku epilaciju u Evropi, dlačice se uklanjaju brzo, temeljno i trajno, a usled kontinuiranog hlađenja regije na kojoj se epilacija izvodi, i bezbolno.

ALMA SOPRANO XL - NAJBOLJI LASER U EVROPI

GARANTUJEMO REZULTAT

Alma Soprano Ice je najbolji laser u Evropi koji se može koristiti i na osunčanoj koži, bez straha od pojave fleka i pigmentacija. Odlikuje ga veoma brz postupak rada, a prve rezultate možete videti već nakon 10 dana. Za regije jačih dlaka (pazuh, prepone, muške dlake) potrebno je od 2 do 4 tretmana, a za regije gde su dlačice tanje i svetlije (dlake na licu) potrebno je od 4 do 6 tretmana.

JEDINI BEZBOLNI I BEZBEDNI APARAT

Alma Soprano Ice je laser kojim rukuje obučeno osoblje pa je samim tim i tretman potpuno bezbedan. Naše višegodišnje iskustvo vam garantuje i da je bezbolan jer NEMA OPEKOTINA NA KOŽI kao kod tretmana drugim aparatima. Daleko je efikasniji od aparata koji usporavaju rast dlaka.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

Najčešće je potrebno 3 do 6 tretmana za potpuni efekat jer se dlake uništavaju u fazi rasta. Već posle 3 tretmana razlika je očigledna., Tretman traje od 30 do 60 minuta.