Strahinjića Bana 31, 11000 Beograd

Laserska epilacija - 60% popust

dokazano najefikasniji laser u evropi sa trajnim dejstvom

Eluminirovanje

Eluminirovanje - Farbanje Elumenom

Ovaj metod farbanja su izumeli vodeći specijalisti kompanije Goldwell 1997. god.

Sam izum je napravio veliki pomak i revoluciju u frizerskoj industriji. To je prva farba koja je napravljena bez amonijaka. Hemijski proces apsolutno ne postoji, ovde je fizika preuzela svoju ulogu. Kako je farba napravljena od čistih pigmenta i nema hemijskih sredstava koji pomažu u vezivanju dlake za boju, sam proces se zasniva na vezivanju pozitivno naelektrisanih čestica kose sa negativnim naelektrisanim česticama boje (pigmenta). Neki je zbog toga i nazivaju magnetna boja.

Postupak farbanja se izvodi tako što prvo pripremnim šamponom “otvorimo” dlaku, zatim nanosimo pigmente. Pigmenti popunjavaju kompletnu strukturu dlake i tako je automatski jačaju i čine debljom. Za rezultat dobijamo jaku dlaku sa visokim sjajem, i što je najbitnije, sa 0% oštećenja.

Elumen “magnetno” farbanje je izuzetno negujući tretman koji regeneriše vlas. Efekat farbanja elumenom traje i do tri meseca. Vrlo je popularan u farbanju jarkih nijansi jer se pigmenti mnogo manje ispiraju nego kod običnih farbanja.

Elumen se može koristiti i kod prirodnih tonova, a u tom slučaju se nanosi bezbojan pigment, i osnovni ton kod klijenta ostaje nepromenjen.

Ono što je sigurno, ko god da je jednom probao tretman farbanja elumenom uvek se vraća i postaje jedan od omiljenih tretmana u našem salonu.

Probaj te i vi i uverite se u magiju magnetne boje Elumena.