Strahinjića Bana 31, 11000 Beograd

Laserska epilacija - 60% popust

dokazano najefikasniji laser u evropi sa trajnim dejstvom

Hijaluronski fileri

Hijaluronska kiselina je prirodna komponenta našeg tela i neophodna je za održavanje vlažnosti, čvrtsine i elastičnosti kože. Prednost upotrebe hijalurosnkih filera je nehiruški tretman sa odmah vidljivim rezultatima. Rezultati primene hijaluronskih filera su odmah vidljivi i dugotrajni, ali ne doživotno. Tretmani se mogu ponoviti nakon nekoliko meseci. Dugotrajnost zavisi od površine tretiranja, tehnike ubrizgavanja i vašeg tipa kože.

Rezultat je prirodan i svež izgled.

Fileri su hijaluronska kiselina u obliku gela ,pripremljena za ubrizgavanje kroz kožu. Jednostavno rečeno to je supstanca za punjenje bora na licu. Fileri hijaluronske kiseline se primenjuju najčešće kod izraženih nazolabijalnih bora i kod povećanja usana. Koriste se takođe i za dodavanje volumena i svežine (tonusa) koži lica i obraza. Hijaluronski fileri su idealni za sve koji žele da otklone duboke bore sa lica bez operacije. Takođe su savršeni u procedurama nadoknade volumena usana, jagodica i obraza,i daju veoma dobre rezultate kod podmlađivanja kože ruku, dekoltea i vrata. Postupak traje desetak minuta, nakon čega se pacijent može vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Mesto gde je sredstvo inicirano može biti crveno i blago otečeno neposredno nakon aplikacije. Crvenilo nestaje obično nakon nekoliko sati, a manji otok može potrajati i do nekoliko dana.

Prvo na željenoj regiji kože postižemo anesteziju, zatim kroz iglicu, koja ne ostavlja nikakve ožiljke, iniciramo hijaluron u željeni region u sloj dermisa.

Regije koje se mogu tretirati:

  • bore na čelu
  • bore oko očiju
  • bore oko usana i marionetske bore
  • nazolabijalne bore
  • bore na vratu
  • modeliranje usana
  • modeliranje jagodica.