Strahinjića Bana 31, 11000 Beograd

Laserska epilacija - 60% popust

dokazano najefikasniji laser u evropi sa trajnim dejstvom

Nadogradnja kose

Nadogradnja kose trakama

Ova tehnika nadogradnje kose uz pomoć traka postala je veoma popularna među damama širom sveta. Metoda je veoma brza i laka i vrlo brzo je postala omiljena među profesionalnim frizerima.
Prilikom ovakvog tipa nadogradnje kose koristimo silikonske trake između kojih postavljamo pramenove kose, a zatim peglom za kosu učvršćujemo trake, a zbog ovakvog pristupa nadogradnja kose ova tehnika se naziva i “sendvič” tehnika nadogradnje. U zavisnosti od kvaliteta kose i brzine rasta, trajanje nadograđene kose je od 2 do 3 meseca, nakon čega je potrebno obnoviti traku.

Nadogradnja kose keratinskim kapislama

Nadogradnja kose keratinskim kapislama predstavlja jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih načina nadogradnje kose. Koristeći keratin vrhunskog kvaliteta, obezbeđujemo dugotrajnost nadogradnje, kao i otpornost na različite vremenske uslove.
Ova metoda nadogradnje bazirana je na lepljenju kose na vaše pramenove uz pomoć kapisla kreatina, koje se zagrevaju i tope kako bi učvrstile mesto gde se pramenovi spajaju. Pri nadogradnji kose keratinom korekcije na vašoj kosi su minimalne ( tanjenje krajeva, adaptacija boje i sl.), a postiže se izuzetan vizuelni efekat, prilikom kojeg je skoro nemoguće primetiti mesto spajanja vaše i nadograđene kose.

Nadogradnja kose klipsama

Metod nadogradnje kose klipsama predstavlja jedan od najpraktičnijih načina nadogradnje kose, kako kod nas, tako i u svetu. Zbog svoje praktičnosti, lakog održavanja i veoma brzog montiranja, a ujedno i skidanja nadogradnje, već dugi niz godina predstavlja jedan od najčešćih izbora dama prilikom odabira tehnike nadogradnje kose.
Postupak montiranja je veoma jednostavan i traje samo nekoliko minuta, jer klipse sa prišivenim pramenovima funkcionišu po principu klik-klak. Kada se klipse nalaze u zatvorenom položaju, prikačene za vašu kosu, nemoguće je da se slučajno otkače ili da budu svučene. Koristeći kvaliteno tretiranu kosu zakačenu na klipse, praktično vam pružamo nadogradnju koja vam može trajati večno, što je ujedno i svrha ovakvog pristupa nadogradnji kose.