Strahinjića Bana 31, 11000 Beograd

Laserska epilacija - 60% popust

dokazano najefikasniji laser u evropi sa trajnim dejstvom

3D mezoniti

NOVITETI U LIFTING TRETMANIMA KOŽE PORED FILERA I BOTOXA JESU 3D MEZONITI.

Mezoniti su napravljene od biorazgradivog materijala, odnosno hirurškog razgradivog konca i zahvaljujući tome potpuno nestaju iz kože za 180 do 240 dana. Sastoje se od igle ili provodnika kojima se nit uvodi u određeni sloj kože i same niti. Mogu biti različite dužine kao i debljine, u zavisnosti od oblasti koju tretiramo. Njihova čvrstina i mogućnost postavljanja u više pravaca i na više nivoa kože omogućavaju nam da napravimo specifičnu i jaku “armaturu” u koži, koja seharmonično utapa u tkivo, bez vidljivih defekata na koži i ograničenja mimike.

KAKO DELUJU MEZONITI?

Oko ovih niti se vremenom formira potpuno nov kolagen u koži, a u toku naredna 2 meseca, koji i posle resorpcije ostaje i pravi novu prirodnu nit. Efekat liftinga vidljiv je posle dva do tri meseca, zavisno od broja niti kao i jačine kolageneze u organizmu.

KOJE VRSTE 3D MEZONITA POSTOJE?

Postoji više vrsta mezoniti. Obične linearne mezoniti su namenjena mlađoj koži isasvim plitkim borama. Spiralne niti imaju jači lifting efekat, kao i cog niti koje imaju zupčasta krilca na samoj niti koja doprinose da se nit lakše fiksira, a i jače stimulišu kolagen.

GDE SE PRIMENJUJU MEZONITI?

Moguća je primena niti na licu, vratu, dekolteu, kao i na telu. Na licu ističemo lifting efekat na regiju donje vilice gde se najčešće uočava pad tonusa, regiju vrata, kao i kožu iznad kolena. Tretman traje oko 45 minuta i izvodi se u lokalnoj anesteziji. Moguće su prolazne manje modrice nakon tretmana. Svi drugi tretmani se mogu raditi desetak dana nakon ovog.