Strahinjića Bana 31, 11000 Beograd

Laserska epilacija - 60% popust

dokazano najefikasniji laser u evropi sa trajnim dejstvom

Japansko iscrtavanje obrva

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA (microblading)

Iscrtavanje obrva japanskom metodom je ubacivanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i gustine. Dakle u ovoj metodi ne koristi se mašinica već se dlačice unose plitko u kožu specijalnim nožićem-blade. Zbog specifičnosti metode obrva dobija prirodan izgled jer se ne popunjava cela forma obrve i ne dobija efekat flomastera, već se iscrtavaju dlačice u prirodnom smeru rasta.Ovom tehnikom ne želimo da postignemo efekat večernje šminke već samo da se koriguju nedostaci i poboljša prirodan izgled.

Boje koje se koriste se prilagođavaju boji prirodnih dlačica tako da je efekat koji postižemo zaista prirodan.Nakon četiri nedelje radimo korekciju obrva kojom dopunjujemo i korigujemo sve dlačice koje se nisu aplicirale prvim tretmanom.Takođe neophodno je i održavanje boje koje zavisi od tipa kože i spoljašnjih faktora koji ubrzavaju proces regeneracije ćelija i na koje treba obratiti pažnju (laserski tretmani,hemijski pilinzi,mezoterapija…)

U praksi se pokazalo da je zbog raznih uticaja (spoljašnjih ili unutrašnjih) osveženje neophodno uraditi jednom do dva puta godišnje. Još jedan jako bitan faktor za opstanak boje je savesna i pažljiva nega obrva prvih sedam dana nakon tretmana kako boja ne bi nestala.