Zakaži online

061 199 9 991

Kralja Petra 89,
11000 Beograd


Facebook-square


Instagram

Velika zimska akcija za muskarce

60% popusta na
Trajnu lasersku epilaciju
gornjeg
dela tela

€260€600

Alma Soprano
Laserska epilacija

Jedina trajna metoda za uklanjanje dlacica

Laserska Epilacija je najefikasnija neinvazivna metoda današnjice za uklanjanje neželjenih dlaka. U našem studiju obavlja se vrhunskim Alma Soprano Ice medicinskim laserom – nagrađivanim i zvanično najkvalitetnijim aparatom za lasersku epilaciju u Evropi! Svi želimo glatku, mekanu i besprekorno baršunastu kožu a trajna epilacija našim Alma Soprano laserom Vam jedina to i garantuje. Spoj najmodernijih tehnologija mikro-precizno fokusira energetske impulse isključivo tamo gde su potrebni – što čini da tretman prijatnim i opuštajućim iskustvom. Rešite se zauvek neželjenih dlačica uz pomoć najmodernije i najbezbednije laserske tehnologije na tržištu!

Zakažite tretman ili konsultaciju odmah.

Alma Soprano
Višestruko Nagrađivani Epilacioni laser

  • JEDINO Trajno Rešenje
  • Brz, Efikasan, Precizan
  • Neinvazivan, jer hladi kožu u toku samog tretmana
  • Potpuno Bezbolan i zapravo ugodan tretman
  • Za svakoga – bez obzira na pol, godine ili tip kože
  • Učinkovit i kod Svetlih i Tanjih Dlaka
  • Nežan i na najosetljivijim regijama
  • Klinički ispitan i odobren od strane Američke FDA Agencije

Garantujemo Rezultat

Najkvalitetnija laserska tehnologija u gradu za
trajno uklanjanje dlaka.

Temeljno i Trajno Rešenje

Rezultati su vidljivi vec nakon prvog tretmana. Nakon četvrtog tretmana će svi biti zapanjeni tvojom apsolutno glatkom i nežnom kožom – što će biti očigledno na prvi pogled i iz daljine.

ZA SVE TIPOVE kože

Procedura se zasniva na delovanju laserskog snopa na bazi minerala Aleksandrita koji se koristi u medicini za uklanjanje pigmentacije, vaskularnih tragova, mladeža i tetovaža. Toliko je precizan da apsolutno ne oštećuje pigment. Alma Soprano sa uspehom deluje na svim tipovima kože kao sto su svetla, tamna, preplanula ili kvarcovana.

Bezbedan i Bezbolan

Epilacija Alma Soprano laserom je medicinkski i neinvanzivan proces. Inovativna ICE™ metoda hladjenja kože tokom samog tretmana je potpuno bezbolna zahvaljujući tehnici koja štiti okolna tkiva dok laserska energija dopire do korena gde unistava folikul i sprečava ponovno formiranje dlake.

Brz i Efikasan

Inovativna In-Motion™ tehnologija omogućuje da u vrlo kratkom vremenu obradimo velika područja. Na primer, završite uklanjanje dlačica s leđa u svega 4 minuta – i to do poslednje dlake.

Kako deluje Alma Soprano Laser?

ALMA SOPRANO je svetski lider za lasersko uklanjanje neželjenih dlačica

Ova revolucionarna tehnologija je potpuno bezbolna. Aplikator postepeno zagreva folikulu dlake i precizno dozira pulsirajuće zračenje SHR™ Tehnologijom. Generisana energija dopire duž dlake do korena, uništava folikul sprečavajući ponovni rast dlake. Zapravo, Alma Soprano temeljno razlaže folikul što čini tretman efikasnijim i dugotrajnijim.
Aplikator sa Safirnim Vrhom ICE™ hladi vašu kožu u toku procesa i time sprečava bol, razlaganje pigmenta ili opekotine.
Uz Alma Soprano ICE, višestruko nagrađivani laser za epilaciju, svi neželjeni efekti (preskakanje regija, urasle dlake, zaostali folikuli dlačica, ili bilo kakve promene na koži ) su stvar prošlosti.
Dlačice se uklanjaju brzo, temeljno, trajno i apsolutno bezbolno.

Alma Soprano Laser?


Zakažite odmah

O nama

Imidz studio salon lepote postoji vise od 7 godina i nalazi se u samom centru Beograda, (Kralja Petra 89, na dah od ugla sa Strahinjića Bana).

Naš tim stručnjaka – profesionalnih stilista, frizera, šminkera i kozmetičara je uvek spreman da assistira svakom klijentu u izražavanju svoje ličnosti kroz fizički izgled. Posvećeni smo pružanju usluge najboljeg kvaliteta i uvek adekvatnog saveta.
Naš cilj je da pomognemo u kreiranju VAŠEG Imidža.

Naš tim radi isključivo sa najkvalitetnijim alatima i materijalima poznatih brendova, koji omogućavaju postizanje vrhunskih rezultata kod svih naših usluga.

Posetite nas i uverćete se da do željenog izgleda uopšte nije teško stići.

Kod nas Vas čeka prijatan, casual i prijateljski ambijent, vrhunski alati i osoblje koje zna kako da ga na pravi način iskoristi kako bi VI zablistali u svom punom svetlu.

Nasi zadovoljni klijenti


Depilacija i brijanje su nešto što je za mene predstavljalo dosadnu obavezu…

Usluga epilacije u Imidz Studiu je prevazišla moja očekivanja. Sam postupak nije bolan, sve vreme tokom tretmana, osećala sam hlađenje. Sve je trajalo 30-ak minuta. Ne mogu vam objasniti koje je to bilo olakšanje za mene.

Depilacija i brijanje su nešto što je za mene predstavljalo dosadnu obavezu. Usluga epilacije u Imidz Studiu je prevazišla moja očekivanja. Sam postupak nije bolan, sve vreme tokom tretmana, osećala sam hlađenje. Sve je trajalo 30-ak minuta. Ne mogu vam objasniti koje je to bilo olakšanje za mene.

Marija Marijanovic

Model


Posle bezuspešnih tretmana ostalim laserima, uradila sam tretman epilacije tela AlmaSoprano laserom…

On je jedini zaista delovao uz moju tamniju put. U početku sam, bila skeptična, ali obzirom da mi neželjene dlačice već godinama predstavljaju problem, morala sam naći trajno rešenje.Napomenuću i da je higijena na veoma zavidnom nivou.

Posle bezuspešnih tretmana ostalim laserima, uradila sam tretman epilacije tela AlmaSoprano laserom. On je jedini zaista delovao uz moju tamniju put. U početku sam, bila skeptična, ali obzirom da mi neželjene dlačice već godinama predstavljaju problem, morala sam naći trajno rešenje.Napomenuću i da je higijena na veoma zavidnom nivou.

Jelena Todorovic

Direktor Prodaje


Jako sam pedantan i oduvek su mi smetale dlake na stomaku…

posebno leti kada su velike vrućine i kada mi je potpuno besmisleno svaki drugi dan koristiti brijač ili mašinicu jer iritira kožu. Laserska epilacija u velikoj meri mi je olakšala svakodnevicu. Koža mi je mekana, ne izlaze mi one sitne bubuljice, jako sam zadovoljan.

Jako sam pedantan i oduvek su mi smetale dlake na stomaku, posebno leti kada su velike vrućine i kada mi je potpuno besmisleno svaki drugi dan koristiti brijač ili mašinicu jer iritira kožu. Laserska epilacija u velikoj meri mi je olakšala svakodnevicu. Koža mi je mekana, ne izlaze mi one sitne bubuljice, jako sam zadovoljan.

Marko Markovic

CEO

Pozovite nas

i detaljno se informišite


061 199 99 910

ili nas posetite

Kralja Petra 89, 11000 Beograd

Zakažite Tretman

Kontaktiraj nas

Zaprati nas


Facebook-square


Instagram

Prijavite se na Newsletter