Laserska epilacija - 60% popust

dokazano najefikasniji laser u evropi sa trajnim dejstvom

670€ 268€

EPILACIJA

Epilacija

Najefikasnija metoda današnjice za uklanjanje neželjenih dlaka je laserska epilacija. Ona predstavlja neinvazivnu metodu, koja se u našem studiju obavlja Alma Soprano Ice medicinskim laserom. Ovaj aparat je trenutno najkvalitetniji aparat za lasersku epilaciju u Evropi, dlačice se uklanjaju brzo, temeljno i trajno, a usled kontinuiranog hlađenja regije na kojoj se epilacija izvodi, i bezbolno.

Tehnika kojom se eliminišu dlačice je kombinacija istovremeno različitih talasnih dužina, koja daje mogućnost tretiranja i rešavanja problema dlaka drugačijeg pigmenta i debljine. Najbolji cilj za lasersku epilaciju predstavlja dlaka koja se nalazi u aktivnoj fazi rasta. Da bi se postigao najbolji efekat 3-4 nedelje pre dolaska na lasersku epilaciju, ne treba uklanjati dlake iz korena (depilirati voskom ili čupati) niti izbeljivati. Efikasnost je veća ukoliko se željena regija obrije par puta pre tretmana, jer na taj način dovodimo dlake u fazu rasta.

Alma Soprano Ice je najbolji laser u Evropi koji se može koristiti i na osunčanoj koži, bez straha od pojave fleka i pigmentacija. Odlikuje ga veoma brz postupak rada, a prve rezultate možete videti već nakon 10 dana. Za regije jačih dlaka (pazuh, prepone, muške dlake) potrebno je od 2 do 4 tretmana, a za regije gde su dlačice tanje i svetlije (dlake na licu) potrebno je od 4 do 6 tretmana.
Posetite naš studio i uverite se u kvalitet i efikasnost ovog aparata. Neka vaša koža zablista!

zakažite tretman

Dodaj tretman